Četiri stvari koje trebate napraviti prije svakog važnog sastanka

Četiri stvari koje trebate napraviti prije svakog važnog sastanka
Foto: Instagram

SASTANCI koji mogu biti ključni za vašu karijeru, napredak i uspjeh uvijek sa sobom vuku stres izazvan tremom. 

Bio to razgovor za posao, neka važna prezentacija ili nešto sasvim drugo, važno je dobro se pripremiti i ne dopustiti strahu i nervozi da preuzmu kormilo. Kako biste to uspjeli, savjetujemo vam da napravite sljedeće poteze koji će vam u tome pomoći. 

Odredite rutu putovanja

Čest uzročnik kašnjenja su prometne gužve koje su u jutarnjim satima gotovo neizbježne. Odredite svoju najbržu rutu te svakako krenite barem pola sata ranije od uobičajenog vremena polaska kako biste ostavili prostora nekim nenadanim događajima. 

Dobro se pripremite za sam sastanak

Istražite sve o osobi s kojom ćete razgovarati. Njegove trenutne projekte, viziju kojom se vodi i slično. Osim toga, prođite večer prije kroz vaše bilješke i nadopunite ih ako je potrebno kako biste klijentima ili potencijalnom poslodavcu dokazali da svoj posao shvaćate ozbiljno i da ste mislile baš na sve. 

Večer prije pripremite odjeću 

Kašnjenje zbog banalnog razloga poput odabira odjeće apsolutno je nedopustivo. Kako vam to ne bi stvaralo dodatan stres ujutro, pripremite vašu odjevnu kombinaciju večer prije. Pripremite baš sve - od odjeće do cipela, torbe i nakita i ujutro nećete morati misliti ni na što po tom pitanju. 

Opustite se

Dan prije važnog sastanka neka bude vaš dan za opuštanje. Opustite se, čitajte omiljenu knjigu, popijte kavu s prijateljicom, a dan završite toplom kupkom. Odmor prije važnog dana prijeko je potreban za normalno funkcioniranje te kako biste uspjele dati sve od sebe. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara