Četiri stvari o svadbenom make-upu koje vizažisti žele da znate

Četiri stvari o svadbenom make-upu koje vizažisti žele da znate
Foto: Instagram

POTPUNO je očekivano da želite da na vaš veliki dan sve prođe savršeno. 

Haljinu i cipele ste kupile, frizura je dogovorena, no što je s make-upom? Ne želite da vam suze i znoj pokvare šminku, a uz to želite izgledati i najbolje što možete. 

Vizažistica Samantha Lee otkrila je za portal Body and Soul četiri stvari koje morate znati kako bi vam svadbeni make-up izgledao savršeno i ostao postojan. 

Ostavite lice na miru

Lee preporučuje da ne eksperimentirate s novim tretmanima i novim proizvodima nekoliko tjedana prije vjenčanja. Držite se rutine koja vam odgovara i koja vam pruža najbolje rezultate. 

Vjerujte svome vizažistu

Ako nemate povjerenja u svojeg vizažista, vrlo vjerojatno nećete biti zadovoljne s krajnjim rezultatom. Stoga, potrudite se pronaći osobu koja vam odgovara te obavezno dogovorite probno šminkanje kako biste na sam dan vjenčanja mogle biti opuštene. Uz to, obavezno ponesite nekoliko proizvoda sa sobom kako biste mogle popraviti šminku kada to bude potrebno.

Držite se onog što vam odgovara

Vaše vjenčanje definitivno nije trenutak za isprobavanje novih lookova. Odaberite make-up koji ističe vaše najbolje značajke i ne pretjerujte s količinom šminke.

Budite realne

Poželjno je pronaći fotografiju make-upa kakav želite, ali nemojte očekivati da ćete izgledati isto kao djevojka na fotki. Upravo je zato probno šminkanje ključno.

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara