Charlize Theron prvi put iskreno progovorila o najtežim trenucima u životu

Charlize Theron prvi put iskreno progovorila o najtežim trenucima u životu

Foto: Splash, Instagram

JUŽNOAFRIČKA glumica zvijezda je svibanjskog izdanja poznatog modnog časopisa.
 
Charlize Theron pokazala je da i u 42. godini izgleda fenomenalno na naslovnici i unutar stranica novog Ellea, a u intervjuu za časopis dotakla se jedne bolne teme iz prošlosti.
 
Lijepa glumica danas je majka dvoje posvojene djece za koje kaže da su joj najveća sreća u životu, no da bi postala majka Charlize Theron morala je proći kroz razne poteškoće o kojima je sada prvi put otvoreno progovorila. Njen proces posvajanja nije tekao nimalo glatko, a najteže od svega bilo joj je kada nije uspjela posvojiti dijete uz koje se vezala.
 
 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

 
"Proces posvajanja me psihički iscrpio. Najteže mi je bilo kada sam prvi put predala zahtjev. Vezala sam se za jedno dijete i nadala se da će sve dobro završiti, a na kraju je sve propalo. To me emocionalno dotuklo", ispričala je glumica i samohrana majka 6-godišnjeg Jacksona i 2-godišnje August te je otkrila i da ne žali što nema biološku djecu.
 
 
"Ne vidim nikakvu razliku u odgajanju biološke i posvojene djece i mislim da ništa ne propuštam. Oduvijek mi je bilo žao djece koja žive u sirotištima zbog čega je posvajanje bio moj prvi izbor, čak i kada sam bila u vezama. To su znali i svi moji partneri", ispričala je plavokosa ljepotica koja u životu baš i nije imala sreće u ljubavi. 
 
 

A post shared by Elle Magazine (@elleusa) on

 
Sina je posvojila 2012., a kćer 2015. godine te se, za razliku od većine slavnih mama, o njima brine sama i nema cijeli tim dadilja, a u pomoć joj ponekad priskače njena mama Gerda i susjeda imena Maritz. 
 
"Imala sam loših dana i griješila sam, a i moja djeca ponekad su znala biti nemoguća. Puno je to za podnijeti, pogotovo kada ste sami, ali nikada zbog toga nisam požalila," zaključila je Charlize.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara