Chris Brown iskomentirao fotografije na kojima "davi" ženu

Chris Brown iskomentirao fotografije na kojima "davi" ženu

Foto: Instagram

POZNATI reper ovih je dana na odmoru u Miamiju gdje uživa u društvu prijatelja.

28-godišnji Chris Brown, osim po glazbenom talentu, poznatiji je i po tome što je prije 9 godina kukavički prebio svoju tadašnju djevojku Rihannu, čije su modrice i uplakano lice obišli svijet.
 
 
Ovaj događaj nedavno je slavnu društvenu mrežu Snapchat koštao 600 milijuna dolara nakon što se na njoj pojavio oglas za online igricu "Would You Rather", odnosno na hrvatskom "Biste li radije" u kojem je u nastavku pisalo: "Ošamarili Rihannu ili udarili Chrisa Browna." 
 
 
Snapchat se zbog oglasa i javno ispričao te ga ukinuo, no to nije bilo dovoljno Rihanni koja se odlučila obračunati s vlasnicima društvene mreže i to putem Instagrama.
 
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
"SNAPCHAT, znam da već znate da mi niste među omiljenim aplikacijama! No pokušavam shvatiti koja je svrha ovog oglasa! Voljela bih misliti da je riječ o neznanju, no znam da niste toliko glupi! Potrošili ste novac na nešto što sramoti i ismijava žrtve obiteljskog nasilja!!! Ovdje nije riječ o mojim osjećajima jer ih i nemam baš... ali ste zato iznevjerili sve žene, djecu i muškarce koji su u prošlosti bili žrtve obiteljskog nasilja! Sram vas bilo. Vaše isprike ne vrijede", napisala je pjevačica, nakon čega je vrijednost dionica Snapchata pala 4 posto.
 
A sada je prošlost ponovno u središtu pozornosti, nakon što su svijet obišle fotografije na kojima Chris nepoznatu ženu drži za vrat te ponovno izazvale bijes javnosti. Da stvar bude gora, na slici se vidi i druga ženska osoba koja je ulovljena u trenutku koji izgleda kao da želi uskočiti između njih te pomoći prijateljici.
 
 
O svemu se sada oglasio i reper putem Instagrama na kojem ga prati više od 40 milijuna obožavatelja te je kratko poručio "kako takvi napisi ne zaslužuju ni da se opravdava jer u pitanju nije nikakvo nasilje". 
 
 
"Hvala na svom publicitetu. Svima vam je jasno da više nisam na tom putu. Svi koju su bili oko mene su moji prijatelji. Kraj priče. Samo ljubav", napisao je Chris, a ubrzo se oglasila i žena s fotografije koja inzistira da je sve bila samo dobra zabava i šala.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara