Cijelo vrijeme potpuno pogrešno koristite sprej za fiksiranje šminke

Cijelo vrijeme potpuno pogrešno koristite sprej za fiksiranje šminke
Foto: Instagram

BAŠ kao što i njegov naziv kaže, fiksator zapravo fiksira make-up koji ste stavili na lice, čini ga dugotrajnijim i otpornim na bilo koje uvjete. Zato ne čudi što ga u svojoj kolekciji ima svaka ozbiljnija ljubiteljica make-upa. Ipak, čak i one ga ne koriste svakodnevno nego u iznimnim prilikama kada žele osigurati višesatnu postojanost  šminke. Uostalom, tko bi uopće želio da nakon toliko uloženog truda u nanošenje podloge, pudera, maskare i svih ostalih čudesa oni s prvim zrakama sunca jednostavno skliznu s lica? Nitko.

No ako je vjerovati sve većem broju beauty blogerica - većina nas potpuno pogrešno nanosi fiksator.

Špricanje fiksatora najčešće je posljednji korak u vašoj beauty rutini, zar ne? No ako želite iskoristiti njegov maksimum, probajte na lice nanijeti hidratantnu kremu, primer i puder, a zatim pošpricati licem fiksatorom. Potom pričekajte nekoliko minuta da ga koža upije i potpuno se osuši pa na lice nanesite transparentni puder u prahu.

Navodno bi vam upravo ovakva rutina trebala osigurati potpunu postojanost vašeg make-upa. U svakom slučaju, ništa ne gubite ako je isprobate.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara