Cindy Crawford odgovorila na optužbe vezane uz 16-godišnju kći

Cindy Crawford odgovorila na optužbe vezane uz 16-godišnju kći

Foto: Instagram

REKLA je istinu i svima "začepila gubicu".

Za slavni top model i jednu od najljepših žena na svijetu, Cindy Crawford, saznalo se kada je imala 16 godina.

Danas 51-godišnja ljepotica živi mirnim obiteljskim životom sa svojim suprugom i dvoje djece, među kojima je i 16-godišnja Kaia Gerber, koja izgleda identično kao ona u mlađim danima.

 

wang

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

Stoga ne čudi previše da je prije nekoliko mjeseci i Kaia zaplivala u modne vode, i iako nije sklona neprihvatljivom ponašanju, tulumarenju i slično, Cindy se našla pod optužbama kako je kćer premladu pustila da se bavi manekenstvom, a neki su otišli i korak dalje te ju nazvali neodgovornom majkom, koja bi sama trebala znati što znači pustiti djevojčicu od 16 godina da radi kao manekenka.

 

wang

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

"Moja je kćer nedavno dobila vozačku dozvolu. Puno više me zabrinjava to što će se sama voziti nego njezin ulazak u svijet manekenstva", odgovorila je svima Cindy te nastavila.

 

wang

A post shared by Kaia (@kaiagerber) on

"Odlična stvar za moju djecu jest to što ja znam puno toga o tom svijetu. Tko će im bolje pomoći i pokazati put od mene? Na neki način, voljela bih da sam to mogla odgoditi za još jednu ili dvije godine. No ona ima 16 godina. Toliko sam i ja imala kada sam počinjala karijeru, što je zapravo vrlo malo no u svijetu mode to je normalno doba za početak karijere", zaključila je slavna ljepotica, čiji se 18-godišnji sin Presley također bavi manekenstvom.

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

No, ne smijemo niti zanemariti činjenicu kako mlađahna ljepotica ima svjetski poznatu mamu pa vjerujemo kako će biti pošteđena ružnih stvari, o kojima su progovorili tek najhrabriji modeli tijekom svih ovih godina.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara