Čudi nas da već nisu rasprodane: 5 hit bundica koje još stignete uhvatiti na sniženju

Čudi nas da već nisu rasprodane: 5 hit bundica koje još stignete uhvatiti na sniženju

Foto: Bershka, Mango, H&M, Zara, Pull&Bear, Stradivarius

SEZONSKA sniženja u tijeku su već neko vrijeme, a ako ste mislile da su se svi najbolji komadi već rasprodali, prevarile ste se.
 
No moramo priznati da je ponuda trendi budnica na popustu i nas iznenadila. Pet modela za koje smo bili uvjereni da će se rasprodati i prije sniženja, još su uvijek u prodaji u online trgovinama brendova, a vjerojatno i u pojedinim dućanima diljem Hrvatske, iako su modni hitovi godine. I naravno, svi su od lažnog krzna.
 
Ova čupava jakna iz Manga u koraku je i s jednim vodećim trendom za 2018. godinu, a to je ljubičasta boja, pa ćete je sigurno htjeti nositi i sljedeće zime.
 
Mango, 399,90 kn
 
Nježno ružičasti krzneni kaput s kristalićima bio je jedan od Zarinih hitova godine i pravi je mamac za poglede.
 
Zara, 399,90 kn
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Leopard uzorak doživio je veliki modni povratak i sigurno ni u sljedećoj godini ne ide nigdje, a ova bundica iz H&M-a savršena je predstavnica trenda.
 
H&M, 370 kn
 
Crvena je dominirala u 2017. godini, no ova laskava boja i dalje je omiljena među fashionisticama, a na krznenoj jakni izgleda jako chic.
 
Bershka, 349,90 kn
 
I najveće iznenađenje za kraj: takozvani Teddy kaputić, jedan od najvećih trendova sezone u Pull&Bearu, sada možete kupiti po fantastičnoj cijeni.
 
Pull&Bear, 199,90 kn

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara