Dečko Jennifer Lopez otkrio kako su se upoznali: "Bio sam toliko nervozan"

Dečko Jennifer Lopez otkrio kako su se upoznali: "Bio sam toliko nervozan"

Foto: Instagram

DEČKO Jennifer Lopez, bejzbolaš Alex Rodriguez, nedavno je gostovao u emisiji kod Ellen DeGeneres s kojom je podijelio kako je upoznao svoju djevojku.

Alex, s kojim je Jennifer u vezi od travnja prošle godine, otkrio je Ellen kako je do njihovog prvog susreta došlo kada je ulazio u automobil nakon sastanka, a onda ga je netko potapšao po ramenu.


"Bio sam jako nervozan"

"Okrenuo sam se, i nisam prepoznao o kome se radi. Bila je to Jennifer, koja je bila odjevena za snimanje serije u jeansu i krupnim čizmama", rekao je Alex i priznao kako mu je trebalo nekoliko sekundi da skuži o kome se radi.

"Ona je stajala i govorila: Jennifer je, Jennifer je", ispričao je sportaš i rekao kako je bio posramljen i nervozan pa joj je odmah rekao da izgleda prekrasno.

"Bilo je to tako smiješno, svi znamo tko je ona, posvuda je. Tada smo malo porazgovarali, a ona je rekla: Imaš moj broj, javi se", ispričao je Rodriguez i rekao kako joj se javio iste večeri.

Nikada ne bismo pogodili da se jedan od najglamuroznijih parova Hollywooda upoznao na parkingu, ali nikada ne možete znati gdje će vas ljubav pronaći. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara