Demi Lovato prvi put se obratila javnosti nakon hospitalizacije

Demi Lovato prvi put se obratila javnosti nakon hospitalizacije
Foto: Instagram

PRIJE nešto manje od dva tjedna pjevačica Demi Lovato hospitalizirana je zbog predoziranja opojnim sredstvima. Nakon što su navodno njoj bliski izvori pokušavali opovrgnuti da je u bolnici zbog predoziranja, Demi se podužom porukom na Instagramu sama obratila svojoj publici i potvrdila da se i dalje bori s ovisnošću i da je upravo to razlog hospitalizacije. 

"Uvijek sam bila otvorena u vezi mog puta s ovisnošću. Ono što sam naučila je da bolest nije nešto što nestaje ili blijedi s vremenom. To je nešto što moram nastaviti savladavati, a s tim još uvijek nisam gotova. 

Želim zahvaliti Bogu što me održao živom i što sam dobro. Mojim fanovima poručujem da sam zahvalna za svu ljubav i potporu koju ste mi pružili u prethodnom tjednu i nakon toga. Vaše pozitivne misli i molitve pomogle su mi orijentirati se u ovim teškim vremenima. 

Želim zahvaliti mojoj obitelji, mom timu i osoblju u Cedars-Sinaiju koji su bili uz mene čitavo vrijeme. Bez njih ne bih bila ovdje sada i pisala ovo pismo svima vama. 

Sada mi je potrebno vrijeme za oporavak i fokusiranje na trijeznost i oporavak. Ljubav koju ste mi svi pokazali neće nikada biti zaboravljena i veselim se danu kada ću moći reći da je teško vrijeme iza mene.

Nastavit ću se boriti. 

Demi"

Ispod fotografije pisma na Instagramu Demi je dobila tisuće poruka podrške fanova koji su napokon odahnuli i koji se dive njezinoj snazi. 

Kako prenosi časopis People, Demi će odmah nakon izlaska iz bolnice svoje liječenje nastaviti u centru za odvikavanje. 

 

 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara