Dobitne kombinacije: Najbolji ljubavni parovi horoskopskih znakova

Dobitne kombinacije: Najbolji ljubavni parovi horoskopskih znakova
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ZNATE one parove kojima se svi dive i maštaju o ljubavi poput njihove?

Moguće je da su to zaslužni njihovi kompatibilni horoskopski znakovi. Neki horoskopski parovi jednostavno funkcioniraju bolje od ostalih, a veze između ovih znakova su obično najbolje:

Ovan i Vodenjak

Veza između ova dva avanturistička znaka nikako ne može biti dosadna, a oboje su spremni na sve unutar spavaće sobe i izvan nje. Uživaju u isprobavanju novih stvari i uvijek se dobro provode zajedno. Dok se drugi parovi mogu umoriti jedno od drugog, njih dvoje najviše uživaju kad su zajedno, ali ne zanemaruju ni druge važne ljude u svojim životima.

Bik i Rak

Ova dva horoskopska znaka dobro funkcioniraju jedan s drugim jer su dobro povezani i fizički i emocionalno, prenosi portal YourTango. Odlično se razumiju, što pomaže razvoju njihove veze, a usto su i zahvalni jedno na drugom jer oba znaka znaju cijeniti ono što drugi rade za njih. Bik i Rak čine moćan par koji se sjajno nadopunjuje.

 Blizanci i Vodenjak

Blizanci i Vodenjaci imaju jaku mentalnu i emotivnu vezu zbog koje se osjećaju kao da se poznaju godinama, čak i ako se zapravo poznaju samo mjesec (ili tjedan) dana. Ova dva znaka također povezuje i kreativnost, a jedno su drugom inspiracija. Iako uživaju u zajedničkom vremenu, također puno cijene i svoju neovisnost, a oba znaka razumiju važnost vremena za sebe.

Rak i Ribe

Rak i Ribe su dva znaka koji instinktivno imaju ogromnu kozmičku vezu zbog koje sjajno funkcioniraju zajedno. Također, oba znaka su izrazito neovisna, što ih čini lako sposobnim da izgrade čvrstu vezu koja može potrajati.

Da bi stvar bila još bolja, imaju kompatibilne individualne osobine. Ribe se trude održati povezanost s drugima, dok je Rak posvećen njegovanju onih koji su oko njega.

Lav i Strijelac

Strast između Lava i Strijelaca je ogromna jer oba znaka uživaju u životu i vole kada se i drugi osjećaju isto. Oboje su strastveni u onome što žele od ovog svijeta i rado ohrabruju druge u ostvarenju njihovih snova. Oboje su vatreni znakovi zbog čega se odlično razumiju i to im pomaže u održavanju veze.

Ovo je i jako zabavan horoskopski par, što najbolje zna njihova okolina. Strast koju ova dva znaka imaju za životom, ljubavi i jedno prema drugom je opijajuća.

Djevica i Bik

Kako su oba zemljana znaka, Djevica i Bik su zaista super par. Jednostavan i praktičan u svakodnevnom životu, njihov odnos je fin, smiren i staložen. Ova dva horoskopska znaka također su veoma iskrena, što ih čini nevjerojatnim ljudima za povjerenje, posebno u ozbiljnoj, dugoročnoj vezi.

Nećete naći dva druga znaka posvećena jedno drugom kao što su Djevica i Bik. Oni ne samo da imaju mnogo integriteta već imaju iste karakteristike i vrijednosti. To im omogućava da u potpunosti razumiju jedno drugo.

Jarac i Bik

Postoji razlog zašto je kemija između ova dva znaka jača nego kod bilo kojeg drugog horoskopskog para. Jarac i Bik imaju nešto o čemu se samo sanja: znaju cijeniti jedno drugo, zbog čega se beskrajno obožavaju. Ljubav između ova dva horoskopska znaka obično je vječna i nikada ne slabi.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara