Dok su drugi u zimskim jaknama, poznate Hrvatice Parizom šeću u sandalama

Dok su drugi u zimskim jaknama, poznate Hrvatice Parizom šeću u sandalama
Foto: Instagram

"KAD si u Parizu, ponašaj se kao Parižanka."

Pa, čini se da su Marijana Batinić i Sonja Dvornik jedva dočekale ovu izreku primijeniti i u stvarnosti. Naime, voditeljica i fotografkinja su proteklih nekoliko dana provele u Parizu gdje su napunile baterije za nove poslovne pobjede. Naravno, za boravak u Gradu ljubavi pripremile su upečatljive odjevne kombinacije i još jednom dokazale da imaju istančan osjećaj za modu.

No fotografija na kojoj poziraju ispred Eiffelovog tornja otkrila je kako im vremenske (ne)prilike baš i nisu išle na ruku pa su morale i trpjeti za ljepotu. 

Dok su se drugi prolaznici ogrnuli toplim zimskim jaknama, njih su dvije francuskom prijestolnicom prošetale golih nogu i to u pravim proljetnim izdanjima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

Sonja Dvornik je odabrala upečatljivu kožnu suknju s volanima, čipkastu košulju i laganu kožnu jaknu, dok se Marijana Batinić ogrnula klasičnim balonerom kakav mnogi od nas imaju u svom ormaru. Zanimljivo je kako obje dame očito dijele isti stil kada su cipele u pitanju pa su odabrale trendi sandale za kojima u posljednje vrijeme svi luduju.

Odlično se uklapaju u najrazličitije stajlinge, a upravo zahvaljujući njihovom minimalizmu i jednostavnosti možete biti sigurni da će ih svi primijetiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara