"Don´t fake it day": Stop lažnim orgazmima

"Don´t fake it day": Stop lažnim orgazmima

Foto: Sisley

CURE, vrijeme je da počnete biti iskrene u spavaćoj sobi!  Sve želimo višestruke orgazme koji se čine kao vatromet, no ipak mnoge cure se boje pokazati svom partneru što vole i glume orgazme. Stoga je ženski časopis Cosmpolitan osmislio "Don't fake it day".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cosmo je odlučio da je prvi petak u studenom mjesecu rezerviran je za orgazme, te poziva sve cure da prestanu glumiti i budu iskrene prema sebi i osobi s kojom dijele seksualne užitke te napokon dožive orgazam. Razlog zbog kojeg je ova akcija osmišljena je nedavno istraživanje o glumljenju orgazma u krevetu koje je časopis proveo i koje je pokazalo poražavajuće rezultate: čak 86 posto žena redovito glumi orgazme kako ne bi razočarale svoje partnere, izbjegle "neugodne" razgovore ili poštedjele njegove osjećaje. Istraživanje je provedeno anketom na koju su anonimno odgovarale čitateljice.

Cosmopolitan se potrudio da cijeli mjesec bude u znaku veličanstvenog "O" stoga se nećemo čuditi ako se 4. studenog dogodi mali potres. Dakle cure, pripremite se za "veliki" dan i ne zaboravite se sutradan ispričati susjedima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara