Druga večer FHR-a: Robert Sever i dalje kralj hrvatskih torbi, Alex Dojčinović reciklira ideje

Druga večer FHR-a: Robert Sever i dalje kralj hrvatskih torbi, Alex Dojčinović reciklira ideje

Foto: Borna Čavrag/Index

NA ZAGREBAČKOM velesajmu održana je druga večer Fashion.hr-a. Modni dio večeri koja je obilovala pripadnicima javnog života započeo je revijama za djecu. Naime, Anamarija Ricov i Juraj Zigman pokazali su što su novo napravili za Bambi te kako bi klinci trebali izgledati u nadolazećoj jesensko zimskoj sezoni. Preslatka djeca nosila su cipelice poznate dizajnerice, a potom se prošetali u slatkim vizijama Juraja Zigmana. Nakon što su Zigman i Ricov pokazali kako vide djecu u trendu, pistom su krenule djevojke u kreacijama Aleksandre Dojčinović.

Aleksandra Dojčinović u već viđenom izdanju

Prelijepa Vedrana Linardić otvorila je već tradicionalno ženstvenu kolekciju, koju bi svaka žena mogla samo poželjeti. Aleksandra kao da i nije napravila ništa novo, već je isključivo reciklirala već viđeno. No, zašto mijenjati formulu uspjeha? Ženstvenost, lepršavost i seksipil svojstven pariškim damama donijeli su joj veliku popularnost među domaćih celebrityjima, a mnogi su stigli kako bi pogledali upravo nju.

Michel Benoni ne odustaje od elegancije

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Michel Benoni pokazao je možda najkompletniju kolekciju večeri. Kolekcija za žene i muškarce odisala je profinjenim krojevima i veselim bojama, čime je Benoni najavio veselo sljedeće ljeto. Benoni je poznat kao ljubitelj elegancije, a ona je i ovog puta najtočnija riječ kada opisujemo njegovu kolekciju.

Inovativni noviteti

Adela Kliškić i Nikola Barbir mladi su dizajnerski dvojac. Oboje iz Dalmacije, rođeni su iste godine, a modni put isprepleo im se odavno. Prošle godine zaintrigirali su modni svijet, uvjerljivo pobijedivši na Modnom ormaru. Ovo je prvi puta da se predstavljaju na Fashion.hr-u, a ponudili su avangardnu kolekciju s nekoliko odličnih komada.

Robert Sever i dalje je kralj hrvatskih torbica

Večerašnju modnu večer zaključio je Robert Sever kolekcijom svojih sjajnih torbi. Njegove torbe predmet su želje svake istinske štovateljice mode, a Sever uvijek iznova iznenadi svojim kreativnim dosezima na tom području. Ne reciklirajući svoje stare uspješni, već nametnuvši nove, može se reći da je Robert odnio modne lovorike druge večeri FHR-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara