Druga vjenčanica Priyanke Chopre bila je ukrašena s 2 milijuna perlica

Druga vjenčanica Priyanke Chopre bila je ukrašena s 2 milijuna perlica
Foto: Instagram

BIVŠA Miss svijeta i glumica Priyanka Chopra preko vikenda se udala za 10 godina mlađeg pjevača Nicka Jonasa.

Par se vjenčao u Indiji, a imali su dvije ceremonije - hinduističku i kršćansku. O haljini koju je nosila na hinduističkoj ceremoniji Mehendi već smo pisali i možete je se prisjetiti OVDJE, a par je sada objavio i fotke sa svog kršćanskog vjenčanja, na kojem je Priyanka nosila bijelu vjenčanicu s potpisom brenda Ralph Lauren.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Predivna poluprozirna haljina bila je ukrašena s preko 2 milijuna svjetlucavih perlica koje su ručno izvezene na nju, a Priyankin veo bi je dugačak čak 23 metra pa je za izradu svega trebalo gotovo 2000 sati, piše Daily Mail. Nick je nosio klasično crno odijelo s bijelom košuljom i kravatom te potpisom iste modne kuće koja je kreirala vjenčanicu.

Par je objavio i fotke s hinduističke ceremonije vjenčanja, na kojoj je mladenka nosila crveni šljokičasti kompletić s topićem i suknjom koji potpisuje indijski dizajner Sabyasachi Mukherji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Priyanka se na hinduističkoj ceremoniji okitila i s puno više nakita nego na kršćanskoj jer tako nalaže tradicija, a i Nick je obukao tradicionalnu indijsku vjenčanu nošnju te je na nogama imao zlatne cipele.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara