Drugačiji od drugih: Ovaj horoskopski znak rađa se kako bi promijenio svijet

Drugačiji od drugih: Ovaj horoskopski znak rađa se kako bi promijenio svijet
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

SIGURNO ste više puta čuli kako netko kaže "Želim promijeniti svijet" ili "Želim ostaviti trag", ali ipak je kod mnogih to samo puka priča. 

No kod osoba rođenih u znaku Jarca, to je životna svrha, odnosno viši cilj s kojim se rađaju i na kojem ustraju do posljednjeg daha. Njih život od malih nogu ne mazi. U samom djetinjstvu nailaze na teške situacije koje ih prisilno natjeraju da odrastu i uozbilje se. Kao djeca uglavnom su neshvaćeni jer su preskočili tu djetinju fazu i razmišljaju kao netko godinama stariji nego što oni u tom trenutku jesu. 

Jarčevi su spremni podnijeti više nego što to i oni sami mogu zamisliti. S vremenom se naviknu nositi teret na svojim leđima, no ne dopuštaju mu da ih sputava u ostvarenju njihovih ciljeva. Vrlo su odani prijatelji i partneri i učinit će sve da pomognu osobi koju vole, ali čak i nepoznatoj osobi ili životinji u nevolji.

Upravo zato što se rano suočavaju s boli, Jarčevi u potpunosti suosjećaju s tuđim bolima i nikad ne ignoriraju probleme. 

Žene Jarci se u ulozi supruge isprva ne snalaze najbolje jer su uvijek fokusirane na materijalnu sigurnost i posao, ali se trude postati supruge i majke za poželjeti. Iako to neće priznati, vole zaštitnički nastrojene muškarce koji im pružaju sigurnost jer u protivnom postanu vrlo dominantne.

Muškarci rođeni u ovom znaku na prvi pogled su jako hladni, baš kao i žene, ali su zapravo istinski emotivne osobe. Iako su pravi karijeristi, obitelj im je na prvom mjestu, a najbolje funkcioniraju s jako emotivnim i krhkim partnericama. 

Jarčevi su odlični prijatelji, a unatoč svojoj povučenosti, sjajno se snalaze i u društvu zbog svoje duhovitosti. S druge strane, velika su zlopamtila i nikada ne opraštaju zlodjela učinjena njima ili njihovoj obitelji. 

Sve u svemu, Jarčevi ostavljaju trag gdje god se pojave, a bez njih svijet u svakom slučaju ne bi bio isto mjesto. 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara