Dva slavna para na dodjeli nagrada Emmy izgledali su kao mladenci

Dva slavna para na dodjeli nagrada Emmy izgledali su kao mladenci
Foto: Splash, Instagram

KADA je riječ o celebrity parovima, podjednako je važno kako izgledaju zajedno, kao i koliko su zaljubljeni.

A bodove u obje kategorije gdje god se pojave uvijek osvajaju pjevač Justin Timberlake i njegova supruga, glumica Jessica Biel. Ništa drugačije nije bilo ni sinoć, na 70. dodjeli nagrada Emmy gdje je slavni par, koji je u braku već šest godina, izgledao kao da će taman stati pred oltar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Biel (@jessicabiel) on

Biel je nosila bijelu Ralph & Russo haljinu iz njihove couture kolekcije za 2018. godinu koja nas nije samo bojom podsjetila na vjenčanicu, već i tkaninom, krojem te šlepom koji se vukao po podu iza glumice. Dojmu je pridonio i Justin koji je nosio crni smoking, bijelu košulju i leptir mašnu, tipično izdanje jednog mladoženje. A i sama Jessica je na crvenom tepihu prokomentirala da se osjeća kao da se udaje, kako prenosi američki Vogue.

No njih dvoje nisu jedini sinoć izgledali kao mladenci. Spremni za pred oltar, barem prema onome što su obukli, bili su i glumica Scarlett Johansson te komičar Colin Jost koji su u vezi od svibnja 2017. godine, no rijetko se zajedno pojavljuju na crvenom tepihu.

I Colin je, baš poput Timberlakea, nosio smoking, samo u tamnoljubičastoj nijansi, te bijelu košulju i leptir mašnu, dok je Scarlett bila glamurozna i poprilično izazovna "mladenka" u elegantnoj bijeloj haljini prekrivenoj šljokicama, s dubokim dekolteom, otkrivenim ramenima i visokim prorezom na donjem dijelu. 

I dok su oni sinoć pažnju plijenili u paru, OVDJE pogledajte tko nas je uspio sam impresionirati svojim izdanjem za crveni tepih dodjele nagrada Emmy.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara