Džungloidi: Divlja kolekcija nakita Grubić Design, idealna za ljetne dane

Džungloidi: Divlja kolekcija nakita Grubić Design, idealna za ljetne dane

Foto: Goran Matijašec

U LJETNIM danima svi se odvažavamo na modne eksperimente i slobodniji smo kada je u pitanju odjeća i modni dodaci.

Atraktivni komadi nakita idealni su za upotpunjavanje jednostavnih haljinica, outfita koje čine traperice i majice s bretelicama ili udobnih kombinezona.

Grubić Design, poznat po svom originalnom i odvažnom nakitu za nadolazeće vruće ljeto predlaže komade iz svoje kolekcije "Džungloidi" koja je puna upečatljivih krupnih detalja.

Na vizualu za ovu kolekciju, naušnice i ogrlice predstavlja hrvatski plesač Luka Matić, dok je za fotografiju zaslužan Goran Matijašec.


Veliki broj naših klijenata posebno se veseli odlasku na ljetovanje. Ako su još u poslovnom dijelu svog života zarobljenici strogo propisanog dress codea,
prije puta puta često se bacaju u avanturu zvanu odabir odjeće i nakita za ljetovanje. Tu će im ruku pružiti naši prijatelji iz daleke prošlosti -  DŽUNGLOIDI !", poručuju Mladen i Petar Grubić.

"Tako smo nazvali našu novu kolekciju koja može biti pravi izazov za kreiranje ljetnog outfita. Džungloidi sve materijalno što su imali bio je upravo nakit, nakit prije odjeće - nakit kao odjeća...Bajkovit prikaz ovih likova zaveo nas je stvarajući ovu kolekciju i vrijeme kada je rijeka bila ogledalo, govor - smijeh, plesna glazba rika iz divljine, kada su boje bile ptice, kada je odjeća bila nakit!"

Ova atraktivna kolekcija napravljena je od tirkiza, koralja, školjki, kljova, korijenja, šuvri i metala.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara