Ecija Ivušić na modnim mukama traži nekoga tko će je raskopčati

Ecija Ivušić na modnim mukama traži nekoga tko će je raskopčati
Foto: Instagram

DA SVE nije uvijek onakvo kakvo se čini dokazala je Ecija Ivušić svojom objavom na Instagramu. Naime, poznata radijska voditeljica požalila se svojim pratiteljima kako je naizgled glamurozan život koji živi ponekad samo privid, a ne stvarnost.

Na to su je potaknuli modni problemi s kojima se neočekivano susrela.

"Samo da razbijem mit o Instagramu i glam fotkama (bar mojim)", započela je Ecija te u nastavku objasnila u kakvoj se nevolji našla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

"Došla jučer s posla. Krenula zakopčavat haljinu. Ne ide. Skoko me bio zakopčao u dućanu. 5 gumbi, korzet, a i što je ovo- nekako mi je mala danas?! Kaj sad? Što se nisam udala da me bar tko ima zakopčat?! Niš zovi mamu. A sad kad si već tu, daj me i slikaj ispred zgrade. Paradirala u parku. Susjedi se smijali. Ošla gore. Niš' jela od podne. E pa ni nećeš. Tek si se zakopčala", napisala je voditeljica te sve nasmijala svojim opisom situacije.

No poneki redak je posvetila i svojoj majci koja joj je nesebično uskočila u pomoć.

"Hvala mama što si me rodila da te maltretiram. Ako ikad nađem onog koji će me zakopčavat/raskopčavat možda i ja rodim neku koja će mene maltrat", zaključila je.

Unatoč njezinom priznanju da uvlačenje u spornu haljinu nije bilo najjednostavnije, komplimenata na račun njenog izgleda nije nedostajalo.

Dugačku bijelu haljinu sa šljokicama i detaljima od neobične čipke Ivušić je kombinirala uz još jedan upečatljiv i pomalo neuobičajen detalj - pernatu jaknu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Iako se većini njenih pratitelja kombinacija itekako svidjela, pa ni Žanamari Perčić nije skrivala svoje oduševljenje, bilo je i onih koji su imali pomalo neobične asocijacije.

"Na prvu sam mislio da te napao fazan. Je li to leti ako jako zapuše?" pitao ju je jedan od njenih pratitelja, ali je ostao bez odgovora.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara