Evo zašto su glasine da Angelina ljubi poznatog holivudskog zavodnika čista glupost

Evo zašto su glasine da Angelina ljubi poznatog holivudskog zavodnika čista glupost

Foto: Splash News

IMA li u tome ikakve istine?

Od kad su se na nimalo lijepi način razveli Angeline Jolie i Brada Pitta nakon 12 godina ljubavi, mediji su oboje pokušali povezati s raznim ljudima.

Kada je u pitanju Angelina, tu se spominjao Jared Leto, a mediji su je prije nekoliko dana počeli povezivati s još jednim poznatim stanovnikom Hollywooda koji je ujedno i dobar Bradov prijatelj.Radi se i o velikom zavodniku Seanu Pennu koji je bio u braku s pop kraljicom Madonnom, a neko vrijeme ljubio i Charlize Theron, no ljubav nije dugo potrajala.

Navodno se njih dvoje u posljednje vrijeme sve češće čuju telefonski te razgovaraju, što je bilo sasvim dovoljno da krenu glasine.

Navodno se Seanu jako sviđa što je Angelina velika humanitarka, a uz to je lijepa i pametna, pa navodno pokušava sve kako bi pristala izaći s njim na večeru da se bolje upoznaju.S druge strane, dio stranih medija javlja kako su glasine potpuno netočne jer su prošloga petka Pitt i Penn viđeni na večeri u Los Angelesu, a prijatelji su od 2011. godine kada su zajedno snimali film "The Tree of Life" na čijoj je premijeri bila i Angelina.

Mala je šansa da je Sean tražio Bradov blagoslov da mu osvoji ženu, a i sama Angelina često ističe kako nije spremna za vezu te se želi posvetiti svoje šestero djece što je više moguće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara