Fanovi misle da Khloe Kardashian fotošopira fotke kako bi bila sličnija sestrama

Fanovi misle da Khloe Kardashian fotošopira fotke kako bi bila sličnija sestrama
Foto: Instagram

JOŠ jedna sestra iz Kardashian-Jenner klana našla se na udaru optužbi za pretjerano uređivanje svojih fotografija. 

Khloe Kardashian ima poprilično drugačije crte lica od svojih sestara, a i krupniju građu, što joj je, čini se, počelo smetati. Iako je u nekoliko intervjua izjavila kako je zadovoljna svojim tijelom, sada kada je izgubila gotovo 20 kilograma čini se kako s izmjenama na licu još uvijek nije završila. 

Naime, njezini obožavatelji primijetili su da Khloe u posljednje vrijeme na svim fotografijama sužava lice kako bi joj brada i čeljust poprimile oštriji izgled kakav imaju njezine sestre. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

"Zašto Khloe izgleda kao Kylie, a ne kao Khloe?", "Gdje je nestala Khloe?", "Zašto se pokušavaš transformirati u svoje sestre?!", "Što se dogodilo s tvojom željom da budeš jedinstvena? Postaješ klon svojih sestara", samo su neki od komentara koji se mogu pronaći ispod Khloeinih fotki. 

Uz to, vjerni pratitelji obitelji Kardashian primijetili su da je Khloe prilikom gostovanja u emisiji Watch What Happens Live with Andy Cohen izgledala kao stara Khloe, a ne kao ona s Instagram fotki, što su joj također napomenuli u komentarima. 

Khloe još uvijek nije odgovorila na komentare ove tematike. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara