Fanovi se svađaju zbog odjeće lijepe Beyonce: Je li uvredljivo što glumi Indijku u novom spotu?

Fanovi se svađaju zbog odjeće lijepe Beyonce: Je li uvredljivo što glumi Indijku u novom spotu?

Foto: Screenshot YouTube

RIHANNA je možda izbacila novi album, ali ovaj vikend svi pričaju o novom spotu sexy Beyonce.

Slavna pjevačica gošće je na novoj pjesmi grupe Coldplay pod nazivom "Hymn for the Weekend", koju prati spot koji je neke očarao, a neke razočarao.

Atraktivni spot snimljen je u Mumbaiju i očito inspiriran Bollywoodom te prepun boja, plesa i scena sa siromašnih ulica ovog grada.

Ono što je razljutilo fanove su garderoba i šminka slavne pjevačice koja u spotu glumi Indijku.

Bogati nakit, crna olovka, zlatne usne, cvjetna kruna, bogato izvezeni kostimi...nema sumnje da je Beyonce u ovom spotu odlično "skinula" bolivudski šik no vjerujemo kako nije ni sanjala da će mnogi njezin novi look dočekati na nož. 


Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad Kylie (Jenner) stavi bindi to je neprimjereno, a kad Beyonce obuče cijelu nošnju to je znak poštovanja? Ok.", napisala je jedna djevojka na Twitteru.

"Niste jednostavno mogli naći bolivudsku glumicu da glumi bolivudsku glumicu?", još je jedan komentar u moru primjedbi nezadovoljnih fanova.

Drugi su pak oštro stali u obranu svoje omiljene pjevačice te naglasili kako je apsolutno prihvatljivo da Beyonce nosi tradicionalnu indijsku odjeću jer je i sam redatelj spota Indijac, a tema Bollywood. "Što bi drugo trebala nositi?", pitaju fanovi koji podržavaju ovaj spot.

Ova rasprava na društvenim mrežama još uvijek nije prestala. Kako god bilo Beyonce je uspjela u jednoj namjeri - brzo zasjeniti suparnicu Rihannu.
 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara