Glamurozno i odvažno: Ovo su najbolji make-up lookovi s crvenog tepiha u Cannesu

Glamurozno i odvažno: Ovo su najbolji make-up lookovi s crvenog tepiha u Cannesu
Foto: EPA-EFE

OSIM dobrih filmova, na Filmskom festivalu u Cannesu posjetitelji imaju priliku uživati i u pogledima na besprijekorno sređene filmske zvijezde, manekenke, pjevačice i ostale slavne dame. 

A zahvaljujući internetu, imamo i mi. Iako je konkurencija bila velika, uspjeli smo odabrati najbolja make-up izdanja s ovogodišnjeg crvenog tepiha u Cannesu, a kao što ćete moći vidjeti, prevladavali su odvažni lookovi s izražajnim make-upom na očima ili, kod nekih, i na usnama. 

Selena Gomez

Mlada pjevačica je istaknula oči upečatljivom linijom crnog tuša i trenutno vrlo popularnim šljokicama, a na usnama je nosila svoj omiljeni crveni ruž. 

Ditta Von Teese 

Ditta je ostala vjerna svojem prepoznatljivom pin-up looku koji se odlično slaže uz njezinu porculansku put.

Deepika Padukone

Lijepa glumica je odlučila na poseban način istaknuti svoje smeđe oči pa je debelom linijom tzv. naopakog tuša ukrala svu pažnju na crvenom tepihu. 

Bella Hadid

Da svjež i blistav make-up uvijek dobro prolazi, zna manekenka Bella Hadid koja je smeđim tonovima istaknula sve najbolje značajke na svome licu. 

Priyanka Chopra

Priyanka je neobičnom linijom tuša začinila cjelokupni make-up look koji je sjajno pristajao uz haljinu koju je nosila.

Eva Longoria

Eva je igrala na sigurno, pa je tako svoj prepoznatljivi brončani look nadogradila dodatkom sjajila i malo dramatičnije linije crnog tuša. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara