Helen Mirren odgovorila na usporedbe s djevojkom Keanua Reevesa i ostala dama

Helen Mirren odgovorila na usporedbe s djevojkom Keanua Reevesa i ostala dama
Foto: EPA-EFE

GLUMICA Helen Mirren opravdala je svoju titulu "dame" koju joj je dodijelila kraljica Elizabeta II. odgovorom na usporedbe s djevojkom njezinog kolege glumca Keanua Reevesa.

Naime, nakon što je proteklog tjedna on prvi put nakon 35 godina prošetao crvenim tepihom s djevojkom, umjetnicom Alexandrom Grant, internet su preplavili komentari na račun njezinih godina i sijede kose, no mnogi su primijetili i sličnost između nje i Mirren.

"Ruke gore ako ste na sekundu pomislili da Keanu Reeves hoda s Helen Mirren", napisao je jedan korisnik Twittera, a uslijedila je lavina tvitova kojima su mu mnogi drugi potvrdili da su pomislili isto. Sve je očigledno došlo i do glumice koja je prokomentirala usporedbe za Entertainment Tonight.

"Vidjela sam to. Jako mi je laskalo jer je ona očito baš ljupka", damski je dogovorila Mirren te je i iskazala svoje mišljenje o paru koji svoju vezu još nije potvrdio.

"Jako dobro poznajem Keanua i on je divna osoba tako da je njegova djevojka prava sretnica, a sigurna sam da je i on sretnik", prokomentirala je glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara