Holivudski miljenici: Leo i Brad mame uzdahe i u retro izdanjima

Holivudski miljenici: Leo i Brad mame uzdahe i u retro izdanjima
Foto: Instagram

SLAVNI glumci vratili su se u kasne šezdesete.

Miljenici žena, 43-godišnji Leonardo DiCaprio i 54-godišnji Brad Pitt, udružili su glumačke snage u novom filmu Quentina Tarantina "Once Upon A Time In Hollywood" čija je radnja smještena u davnu 1969. godinu.

Njih dvojica u filmu tumače glavne uloge, Leo glumi bivšu zvijezdu vestern filmova, Brad njegovog vjernog dugogodišnjeg statista, a oboje pokušavaju uspjeti u Hollywoodu kojem više nisu zanimljivi, kako prenosi Lad Bible. 

Film bi se u kinima trebao pojaviti tek u kolovozu 2019. godine, a Leonardo je na svojem Instagramu objavio prvu fotografiju sa seta na kojoj pozira s Bradom i dao nam dodatan razlog da mu se veselimo. 

I dok smo Lea na fotki prepoznali odmah, trebali smo se dobro zagledati da se uvjerimo kako je pored njega Brad Pitt, a ne Clint Eastwood iz sedamdesetih.

Očekivano, fotka dvojice holivudskih miljenika žena u 22 sata skupila je gotovo 2 milijuna lajkova, a vjerujemo da će ta brojka nastaviti vrtoglavo rasti jer glumci na njoj izgledaju istovremeno smiješno, ali i sjajno, a vjerujemo da su i u ovom izdanju mnogim ženama seksi.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara