Hrabrost im nije jača strana: Ovo su najveće horoskopske kukavice

Hrabrost im nije jača strana: Ovo su najveće horoskopske kukavice
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

ONI izbjegavaju rizik i kada ga nema. 

Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima se boje bilo kakvog sukoba, ne znaju se zauzeti za sebe i vrlo su strašljive. 

Također, vrlo su loše u donošenju odluka jer im bilo kakav pritisak loše sjeda. 

Kako piše Your Tango, ovo su tri najveće horoskopske kukavice. 

Blizanci

U znaku Blizanaca rađaju se vrlo nepovjerljive osobe za koje ne biste htjeli da vam budu nadređene jer se one ne znaju nositi ni same sa sobom. Kada je potrebno donijeti neku važnu odluku, Blizanci će bez grižnje savjesti to prepustiti nekom drugom kako oni ni u kojem slučaju ne bi bili odgovorni za eventualne posljedice. 

Vaga

Kada je riječ o kritikama i suočavanju s realnosti, Vage bi se najradije pokrile po glavi i čekale da "oluja" prođe. One mrze sukobe i bilo kakav oblik konflikta pa će radije patiti nego skupiti dovoljno petlje da kažu što zbilja misle. 

Ribe

Ribe opraštaju svima sve jer se boje imati neprijatelje. Upravo ih zbog toga mnogi iskorištavaju, no Ribe strah sputava da progovore o toj nepravdi i zauzmu se za sebe. Poput Blizanaca, Ribe će uvijek radije prepustiti donošenje odluka drugima jer se od kritike i neuspjeha teško oporavljaju. 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara