Ida Prester i Nevena Rendeli na isti događaj došle u gotovo identičnim izdanjima

Ida Prester i Nevena Rendeli na isti događaj došle u gotovo identičnim izdanjima
Foto: Marko Prpić/PIXSELL

NOĆNA mora mnogih žena je da na nekom događaju netko bude isto ili slično odjeven kao i one.

A upravo to se sada dogodilo dvjema poznatima Hrvaticama na Weekend Media festivalu u Rovinju. Voditeljice Nevena Rendeli i Ida Prester za događaj su se obukle gotovo identično, a svojim stajlinzima su potvrdile i da su u koraku s trendovima.

Obje su obukle kombinezone šireg kroja koji su ove sezone jako popularni, a odlučile su se i za istu boju i iskombinirale ih na jednak način. 

Nevena je obukla kombinezon koji je u gornjem dijelu krojen kao košulja i ima vrpcu koja ističe struk, a iskombinirala ga je s maslinastozelenim balonerom i torbom te štiklama zmijskog uzorka na kojima također prevladava ista nijansa zelene.

Ida je odabrala kombinezon krojen u stilu odijela koji također naglašava struk, a iako je preskočila baloner, i ona je uskladila boju torbice i cipela, samo se umjesto zelene odlučila za bijelu.

A iako su izgledale jako slično, pogotovo jer su i obje plavuše, čini se da voditeljicama to uopće nije zasmetalo, dapače, čak su zajedno pozirale te tako potvrdile da su prave kulerice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara