Index Rouge poklanja ti svjetski bestseler "Konkubinina tajna"!

Foto: Press Foto

"Romansa koja će vam ubrzati bilo i oduzeti dah!" napisao je čuveni časopis Marie Claire za knjigu "Konkubinina tajna", a Index Rouge i Profil razveselit će tri čitateljice ovim romantičnim svjetskim bestselerom! Prve tri čitateljice koje na zid naše Facebook stranice napišu točan odgovor na pitanje: "Kakvu boju kose ima Lidija?" nagradit ćemo primjerkom ove uzbudljive knjige.

O autoru

Kate Furnivall rođena je u Penarthu, obalnom gradiću u Walesu. Studirala je englesku književnost na Londonskom sveučilištu te zatim radila u izdavaštvu. "Ruska konkubina", priča o dvjema "bijelim" carističkim izbjeglicama, majci i kćeri, koje su bez novca i dokumenata zaglavile u internacionalnom naselju u Kini, izmišljena je, ali temelji se na stvarnim epizodama iz djetinjstva spisateljičine majke. "Konkubinina tajna" nastavak je ovog velikog svjetskog hita.       

Dirljiva ljubavna priča


Predivna ljubavna priča Djevojke Lisice i njezina kineskog ljubavnika seli se u Staljinovu Rusiju. Jesu li njihove boje dovoljno jake da pobijede sivilo, a njihova ljubav mržnju i izdaju koje vladaju u svakom zakutku novog turobnog carstva?

Kina, 1929. godine: Lidija Ivanova godinama je živjela u uvjerenju da su joj oca ubili boljševici. Kad dozna da je živ, ali zatočen u jednom od zloglasnih Staljinovih gulaga, djevojka vatreno crvene kose spremna je napustiti sve da ga pronađe – čak i svog kineskog ljubavnika Chang An Loa. No Rusija je zemlja opasnosti. Lidijin polubrat Aleksej nestaje i ostavlja je bez novca, a ona je primorana zatražiti pomoć od tajanstvenog komunističkog oficira Dmitrija, svjesna da se igra vatrom koja bi je mogla progutati.
 
Hoće li joj Chang An Lo pomoći? Intrige između crvene Rusije i crvene Kine vode ga u Moskvu, usred vrtloga nasilja, zavjera i strasti, u času u kojem su ulozi vrtoglavi, a svaki igrač mora izabrati i platiti cijenu za svoje odluke.

Na zid naše Facebook stranice napiši točan odgovor na pitanje: "Kakvu boju kose ima Lidija?" i osvoji svoj primjerak ove romantične priče!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara