Irina nakon prekida s Bradleyjem prošetala u ultimativnoj osvetničkoj haljini

Irina nakon prekida s Bradleyjem prošetala u ultimativnoj osvetničkoj haljini
Foto: Broad Image

PREKID manekenke Irine Shayk i glumca Bradleyja Coopera još uvijek je goruća showbiz tema i još uvijek se u javnosti nagađa što je presudilo kraju njihove četverogodišnje veze tijekom koje su dobili i kćer.

No čini se da se Irina ne zamara medijskim šuškanjima jer je snimljena u neopterećenoj šetnji gradom s kćerkicom u izdanju zbog kojeg će Bradley sigurno požaliti što ju je izgubio. Manekenka je prošetala New Yorkom u maslinastozelenom baloneru ispod kojeg je obukla ultimativni osvetnički komad - malu crnu haljinu. 

Pojam "osvetnička haljina" skovan je zbog princeze Diane koja se nakon razvoda od princa Charlesa 1994. godine na Vanity Fair zabavi također pojavila u maloj crnoj haljini golih ramena i s potpisom grčke dizajnerice Christine Stambolian. Više o Dianinoj osvetničkoj haljini možete doznati OVDJE, a za njenim primjerom kasnije su se povele i brojne druge slavne dame koje su se svojim bivšima odlučile osvetiti na jednak način, uključujući i Irinu.

Manekenka je uskoj crnoj haljinici pokazala svoje dugačke i vitke noge i naglasila besprijekornu figuru, a dojam nisu pokvarile ni gumene Chanel čizme u boji kože. A da je pomno isplanirala što će obući i nije samo nabacila na sebe prvo što je našla u ormaru, dokazuju detalji poput nanizanih ogrlica i velikih okruglih zlatnih naušnica kojima je upotpunila stajling.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara