Iva Jerković najljepša je mladenka koju smo ikad vidjeli

Iva Jerković najljepša je mladenka koju smo ikad vidjeli

Foto: Marko Marinović

LIJEPA Iva Jerković zablistala je u glamuroznom vjenčanom stylingu predstavivši tako jedinstven novi koncept organizacije vjenčanja zagrebačkog JS Ateliera vlasnice Josipe Skoblar.

Iva je uživala na opuštenom snimanju u raskošnoj vjenčanici Aleksandre Dojčinović upotpunjenoj cvjetnim akcentima, vjenčićem u kosi i vjenčanim buketom te dekorom koji se savršeno nadovezao na cjelokupni prostor, ostale cvjetne detalje i kompozicije.
 
 
 
Fotograf Marko Marinković divno je prenio toplinu i emociju te viziju koju želi ostvariti JS Atelier. JS Ateliera želi ponuditi klijentima vjenčanje koje će reflektirati osoban stil klijenta prepun detalja koji čine razliku.
 
 
 
Međusobna suradnja dviju zaljubljenica u vjenčanja, vlasnice Josipe Skoblar i Suzane Puhalo, rezultirala je jedinstvenim atelierom koji uključuje simbiozu organizacije vjenčanja i dekora, čiji koncept omogućuje da svako vjenčanje bude jedinstveno baš poput svakog para. 
 
 
 
Organizacija vjenčanja JS Ateliera i individualan pristup omogućit će kreiranje idealnog vjenčanja i realizaciju svih detalja od prve ideje do dana vjenčanja i posljednjih plesnih koraka na plesnom podiju.
 
 
Cvjetne kompozicije i dekor JS Ateliera interpetacija su prirode kojom donose dodatnu toplinu i atmosferu na vjenčanje.
 
 
Uz personalizirani pristup, kretivnost i iskustvo stvorit će nezaboravan dan za svaki par i njihove uzvanike.
 
Više informacija na www.jsatelier.hr.
 
 
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?