Iva Šarić pokazala da i maksi haljina može biti izazovna: "Top žena!"

Iva Šarić pokazala da i maksi haljina može biti izazovna: "Top žena!"
Foto: Instagram

BIVŠA manekenka je kraljica izazovnih selfieja pa se redovno na društvenim mrežama hvali nekima od njih. Tako je jednom prilikom za noćni izlazak odjenula grudnjak umjesto majice i sve ovjekovječila kamerom, dok je ovog ljeta odlučila na plaži plijeniti pažnju vječno popularnim modelom bikinija. Nedugo nakon toga je u drugom badiću potvrdila svoj omiljeni uzorak za vruće dane.

No čini se da zgodnoj brineti nije bilo dovoljno izazovnih fotografija pa je svoje obožavatelje odlučila počastiti s još dvije takve.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍉MURTER🍉 #myhappyplace #centarsvijeta 🥳🌪

A post shared by I V A 🌷 (@iva__saric) on

Kako je otkrila, Iva ljetuje na Murteru, a ljepotu njegovih kamenih kućica iskoristila je kao savršenu kulisu za fotografiranje.

Naslonjena na zid, Šarić je senzualno pozirala pa je njena prekrasna dugačka haljina pala u drugi plan. Riječ je o vječno omiljenom cvjetnom uzorku koji je nosiv u svim situacijama, a posebno ga vole istinske romantičarke. Osim toga, njena haljina je ukrašena romantičnim volanima na naramenicama, a Iva je pokazala da isti model haljine može istovremeno biti izrazito zavodljiv, ali i decentan. Sve je u načinu na koji nosite odjeću.

"Top žena", zaključili su njeni obožavatelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara