Je li se pogledala u ogledalo? Kendall Jenner izgleda kao hodajući cirkus

Je li se pogledala u ogledalo? Kendall Jenner izgleda kao hodajući cirkus
Foto: Broad Image

IAKO je trenutno u modi sve dozvoljeno, od kombiniranja elegantnih komada sa sportskima do miješanja različitih uzoraka, treba poznavati granicu dobrog ukusa.

A Kendall Jenner ju je svojim posljednjim stajlingom definitivno prešla. Manekenka je za izlazak s kolegicom Joan Smalls na sebe nabacila sve i svašta i složila stajling od kojeg boli glava.

Iskombinirala  je majicu sa šarenim printom, kožne hlače zmijskog uzorka, baršunastu crnu torbicu i, kao šlag na kraju, japanke s visokom potpeticom i prozirnim remenom. Svemu je dodala i upečatljiv zlatni nakit te je izgledala kao hodajući cirkus. 

Iako su svi komadi koje je nosila u koraku s trendovima, pokazala je kako ih ne biste trebali kombinirati i dopustila je svojoj prijateljici da u maloj crnoj haljini koju je iskombinirala s čizmama i bijelim čarapama bude modna zvijezda večeri, što joj ne bi pošlo za rukom da je Kendall izašla u izdanju koje je složila večer prije.

Manekenka je u predimenzioniranoj bijeloj košulji i širokim kožnim hlačama pokazala da i crno-bijele kombinacije mogu biti zanimljive, a šteta što nije zapamtila da je manje ponekad zbilja više.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara