Jedna od najpoznatijih pjesama za odbijanje frajera posvećena je Bradu Pittu

Jedna od najpoznatijih pjesama za odbijanje frajera posvećena je Bradu Pittu

Foto: Getty, Splash News

IAKO mu je već 51, Brad Pitt i dalje je za mnoge djevojke i žene utjelovljenje savršenog muškarca.

No, zgodni glumac svojim izgledom ipak nije uspio impresionirati baš svaku. Jedna od njih je i američka country pjevačica Shania Twain, čiji je hit singl nastao upravo zahvaljujući Brad Pittu. Čak i ako ne poznajete njen rad, sigurno ste čuli za pjesmu "That Don't Impress Me Much" ("To me baš i ne impresionira"), a upravo te riječi odnose se na holivudskog miljenika žena.
 
 
"Bilo je božićno vrijeme i prijateljica mi je došla u goste. Sjećam se da smo pekle kolače i komentirale, tada aktualni, skandal s golim Bradom Pittom u časopisu Playgirl, a ja jednostavno nisam shvaćala zašto su te fotografije podigle toliko prašine. Mene to uopće nije impresioniralo", prisjetila se Shania u nedavnom intervjuu za Billboard. 
 
To je otprilike i cijela priča oko nastanka ove pjesme, no pjevačica je istaknula da se na Bradovom mjestu mogao naći  bilo koji drugi prekrasni, goli muškarac i njen komentar bio bi isti. 
 
 
"U tom sam trenutku jednostavno bla iznervirana činjenicom oko čega se sve stvara medijska pompa," objasnila je Shania. 
 
No, iako je do sada šutjela, pjevačica je i u pjesmi već otkrila tko ju je na nju inspirirao, samo što nam je to svima promaklo.
 
"Okay, so you're Brad Pitt" ("Ok, ti s Brad Pitt"), jedan je od stihova u pjesmi, nakon čega slijedi nabrajanje brojnih razloga zbog kojih zgodni glumac jednostavno ne impresionira pjevačicu. 
 
A ako slučajno još uvijek ne znate o kojoj je pjesmi riječ, poslušajte je u nastavku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara