Jednostavni trikovi za savršeni osmijeh na fotografijama

Jednostavni trikovi za savršeni osmijeh na fotografijama
Foto: Instagram

AKO mislite da se s darom fotogeničnosti morate roditi - griješite. Svatko može izgledati dobro na fotografijama, važne su samo poza i priprema. Možda se ne osjećate najugodnije kada vas netko fotka pa se ne možete opustiti da se spontano nasmijete, a da to ne izgleda čudno i ukočeno. Zato postoje trikovi s kojima ćete "lažirati" savršen osmijeh, a nitko neće znati da ste se potrudili i da to nije vaš prirodni osmijeh. 

Nasmijte se očima

Opustite lice, počnite širiti usne u osmijeh, a pritom malo zaškiljite kako bi vam i oči sudjelovale u osmijehu. 

 

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Nasmijte se na glas

Možda vam u tom trenutku ništa nije smiješno, međutim ako samo proizvedete "ha-ha" zvuk i pokušate se glasno nasmijati kao da oponašate svoj smijeh, automatski će se pojaviti vaš prirodni, široki osmijeh koji će biti fokus fotografije. 

 

Napravite lažni face lifting

Pokušajte se ponašati kao da vam netko zateže lice ili da želite lagano napućiti usne, podići obrve i jagodice obraza, a glavni fokus stavite na nos koji mora ostati opušten kako ne biste automatski počele širiti nosnice.

 

 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara) on

 

Spustite glavu i zatvorite oči prije fotkanja

Nekoliko trenutaka prije fotografiranja spustite glavu tako da vam kosa pada preko lica bez da ga dodiruje i zatvorite oči. Trenutak prije fotografije zamahnite glavom i otvorite oči, a usne raširite u veliki osmijeh. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara