Jennifer Aniston čestitala rođendan svom frizeru urnebesnom starom fotkom

Jennifer Aniston čestitala rođendan svom frizeru urnebesnom starom fotkom
Foto: Instagram

GLUMICA Jennifer Aniston desetljećima svoju kosu povjerava samo jednom čovjeku koji je zaslužan i za legendarnu "Rachel frizuru".

Riječ je o frizeru Chrisu McMillanu s kojim je Jennifer tijekom godina ostvarila i pravo prijateljstvo, što je potvrdila i svojom posljednjom objavom na Instagramu. Glumica je svojem frizeru čestitala rođendan uz staru zajedničku fotku sa seta serije "Prijatelji" na kojoj ima urnebesnu frizuru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

"Sretan rođendan Chrissy. Daleko smo dogurali, dragi", napisala je u opisu fotke na kojoj ima natapiranu i raščupanu kosu s voluminoznim šiškama koje vrište: "osamdesete". Ovaj look je Jennifer, odnosno Rachel, imala u epizodama serije u kojima su se prisjećali srednjoškolskih dana, dok je u "stvarnosti" taman tada imala svoju najpopularniju frizuru o kojoj je nedavno progovorila i za časopis People.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan)

"Kad me ošišao (Chris) bila sam oduševljena, a onda sam shvatila da sama ne znam što napraviti s kosom. Nitko ju nije znao stilizirati kao Chris. Tada sam shvatila da je tako htio osigurati svoj posao", našalila se Aniston u intervjuu.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara