Jenny from the block? J.Lo u teretanu nosi torbu od 117 tisuća kuna

Jenny from the block? J.Lo u teretanu nosi torbu od 117 tisuća kuna
Splash

NEKOĆ nije imala ništa, danas ima sve.

Jennifer Lopez u 2017. godini zaradila je vrtoglavih 360 milijuna dolara, piše bankrate.com, a odrasla je u siromašnoj njujorškoj četvrti Bronx, kako ste svi mogli saznati i iz njenog hita iz 2002. godine "Jenny from the Block". No pjevačica, glumica i producentica definitivno više nije cura iz kvarta, što je još jednom potvrdila svojim posljednjim outfitima za odlazak u teretanu. 

J.Lo je ukočila u sportske krpice, uski crni topić, tajice i tenisice, dok njena torbica baš i nije bila tipični izbor za teretanu. Riječ je o personaliziranom modelu modne kuće Valentino koja, kako vidite, na sebi ima veliki natpis "JLO" i košta 2,875 dolara, što je oko 18,200 kuna. Složit ćete se da takve komade ne viđamo inače u teretanama, osim onih ljudi koji idu u istu kao i Jennifer. Naime, pjevačica je i dan prije viđena na ulazu u teretanu s još jednom skupom torbicom.

Tada je bila u pratnji dečka Alexa Rodrigueza i nosila je bijele sportske komade te veliku žutu Hermes torbu koja je još skuplja od Valentino torbice i stoji 18,500 dolara, odnosno preko 117,300 kuna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara