Jeremy Jauncey: Upoznajte "najljepšeg svjetskog putnika na Instagramu"

Jeremy Jauncey: Upoznajte "najljepšeg svjetskog putnika na Instagramu"

Foto: Instagram

POGLED na njega je ono što nam je trebalo za kraj ovog radnog dana.

Ako već nisi, onda je pravo vrijeme da upoznaš 31-godišnjeg Jeremyja Jaunceyja, jednog od "najzgodnijih frajera na Instagramu", kako mu tepaju obožavatelji.Radi se o vlasniku popularnog Instagram profila Beautiful Destinations, kojemu je glavni cilj stvaranje digitalnog prostora, koji je dostupniji za sve obožavatelje putovanja te onoga koji će potaknuti ljude na putovanja. Drugim riječima, zgodni Jeremy putuje po svijetu te fotka neka od najljepših mjesta, na kojima se itekako možemo zamisliti.Jeremy je napustio svoj pravi posao te se 2012. godine upustio u ovu poslovnu i životnu avanturu, a savjetima mu je pomogao i tata, koji je profesionalni fotograf.

Danas spomenuti profil broji 6,3 milijuna sljedbenika te više od 4000 slika, koje doslovno ostavljaju bez daha.No, osim Beautiful Destinations, na Instagramu ćeš naći još nekoliko njegovih profila: Beautiful Hotels, Beautiful Apparel, Beautiful Cuisines, Beautiful Menswear, Beautiful Matters pa se čini kako mu je odluka o pokretanju vlastitog biznisa bila doista odlična ideja.

Na ovim profilima mogu se naći i fotografije drugih ljudi, profesionalnih fotografa, ali i amatera, koje prethodno izabire njegov tim ljudi, a nerijetko ta mjesta postanu još popularnija, nakon što se fotografije objave na profilu, što Jeremy dobro naplaćuje.Jeremy ima i vlastiti profil na Instagramu, koji je također prepun slika s putovanja. On je inače 50 posto Kolumbijac, 50 posto Škot te 100 posto u odličnoj formi pa ne čudi kako njegove golišave slike privlače najviše pozornosti. Svoju idealnu ženu opisuje kao nepušačicu i onu koja želi veliku obitelj, a  priznao je i kako bi prestao putovati zbog žene svojih snova.

Nama ovo izgleda kao život iz snova. Što kažete?

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara