Jessie J odgovorila na usporedbe s Jennom Dewan

Jessie J odgovorila na usporedbe s Jennom Dewan
Foto: Instagram

NAKON razvoda od Jenne Dewan, Channing Tatum prohodao je s pjevačicom Jessie J.

Ono što je zaokupilo pažnju mnogih fanova je velika sličnost između Jenne i Jessie. Iako je Jenna već suptilno odgovorila na ovu usporedbu, Jessie J šutjela je sve do jučer. 

Pjevačica je odlučila jasno reći što misli o ovome s čime je poslala jasnu poruku svim djevojkama svijeta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J E S S I E . J (@jessiej) on

"Ponekada vidim da je moje ime uključeno u priče s kojima se ne slažem. Uglavnom ih ignoriram jer mi ne donose apsolutno ništa pozitivno. No, u posljednjih nekoliko tjedana primijetila sam da me se uspoređuje s drugom prekrasnom ženom i da se zatim bira koja je ljepša. Želim vam ispričati što mislim o člancima i naslovima vezanima uz ovu temu. Pokušavam pronaći nešto pozitivno u njima... Tko se osjeća dobro zbog te priče? Znam da ja sigurno ne. Koga ova priča inspirira? ...? (...) Stječemo li nešto pozitivno iz cijele priče? Ne. (...) Ja podržavam SVE žene. Ja sam žena koja voli SVE žene i neću šutjeti dok mediji uče mlade djevojke da se neprestano uspoređuju s drugima ili da biraju koja je ljepša. Sve smo lijepe. Sve smo dovoljne. Budite najbolja verzija sebe! Ne možete se probuditi u tuđem tijelu zato budite svoje! Volite svoje lice, tijelo, um i srce. Budite dobre prema sebi i svima oko sebe. Pažljivo birajte riječi. Nikada ne znate koliko one na nekoga mogu utjecati. I same smo jake. Ali zajedno? Zajedno možemo promijeniti svijet."

Jessie je ovom porukom dobila zaslužene ovacije djevojaka diljem svijeta, a čini se kako ni Jenna nije ostala ravnodušna pa je na Twitteru podijelila odgovor na Jessinu poruku. 

"Tako je Jessie!!! Žena za ženu do kraja. Nema potrebe za negativom. Pokušajmo živjeti u svijetu u kojem se podržavamo i uzdižemo jedna drugu. Kao što sam rekla i ranije. Pozitiva do kraja. Ništa osim poštovanja!", napisala je Jenna. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara