Još jedan ljubavni brodolom Jennifer Aniston?

Još jedan ljubavni brodolom Jennifer Aniston?

Foto: Getty

PONOVNO se šuška o nevoljama u raju.
 
Holivudska miljenica Jennifer Aniston u životu ima sve - slavu, novac i zgodnog supruga, no čini se kako na ljubavnom planu ipak nije sve divno kako se misli.
 
 
Ako je vjerovati novim glasinama, između nje i glumca Justina Therouxa u posljednje vrijeme ne cvjetaju ruže, a par navodno više i ne živi pod istim krovom. S druge strane, glumica se svim silama trudi sakriti bračne probleme, iako više vremena provodi u Los Angelesu, a on u New Yorku.
 
Upravo je mjesto stanovanja navodno veliki kamen spoticanja između njih, a u prilog im ne ide ni česta razdvojenost zbog poslovnih obaveza, zbog čega se par u posljednje vrijeme često svađa. No i kada su u istom gradu, šuška se kako žive na dvije adrese.
 
 
U isto vrijeme, dio obožavatelja se još uvijek nada pomirenju između nje i Brada Pitta kojeg se neprestano povezuje s drugim glumicama otkad se 2016. godine razveo od Angeline. Dosad se šuškalo kako ljubi Kate Hudson i Siennu Miller, a najnoviji vrući trač tvrdi kako je utjehu pronašao u još jednoj Jennifer i to 27-godišnjoj Jennifer Lawrence.
 
Kada se Brad razvodio, također su krenule glasine o problemima u braku Jennifer Aniston, a i prije toga kružile su glasine kako Justin ima dugu povijest iskorištavanja bogatijih i uspješnijih žena kako bi promovirao sam sebe pa su mnogi zaključili da ljubav neće dugo trajati.
 
 
Par o svemu mudro šuti, a uživaju li samo u ljubavi ne obazirući se na glasine ili planiraju razvod, pokazat će vrijeme.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara