Kada se igrati s frajerom, a kada ga zaboraviti?

Kada se igrati s frajerom, a kada ga zaboraviti?

Foto: Elle

FACEBOOK, SMS i ostali tehnološki načini komuniciranja ostavljaju mnogo prostora mašti, pa tako često ne znamo na čemu smo. Njegovo ti ponašanje može reći mnogo o smjeru vašeg odnosa, a iako ti se ponekad smjer neće sviđati, bolje je da na vrijeme otkriješ krećete li se u istom pravcu.

Zaboravi ga ako...

Predugo čekaš da ti se javi, a iako je obećao kako ćete se čuti ovih dana, njegova poruka nije pronašla put do tvojeg inboxa. Umjesto da tražiš opravdanja za njegovo ponašanje, suoči se sa činjenicom da mu možda jednostavno nisi dovoljno napeta, i potraži nekoga tko će ispuniti svoja obećanja. Možeš mu se javiti, no pazi da previše učestalim javljanjem ne stvoriš dojam dosadne cure koja nema pametnijeg posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Prži ga ako...

Javio se, što znači da pokazuje interes, a njega možeš slobodno pržiti na ulju do mile volje. Ovisno o tome želiš li seks za jednu noć ili vezu, ovakvom tipu možeš pristupiti na više načina; igrice i nedostupnost mogu dobro doći ako sama nisi sigurna što želiš, a tip koji će biti zainteresiran i nakon igre mačke i miša ozbiljan je u vezi tebe. Možeš ga i objeručke zgrabiti, ako si sigurna da oboje želite vezu.

Igraj se s njim ako...


Javio se nakon nekog vremena, što znači da mu vjerojatno nisi prva stvar na pameti kada se probudi ujutro. Iako ga možda želiš odmah zgrabiti i staviti sve karte na stol, ponekad je bolje pustiti situaciju da se razvije sporo. Igraj se s njim, nemoj mu pokazati da si dostupna kada on to poželi, a tu i tamo mu ipak baci mamac kako bi ostao zainteresiran. Na ovaj ćeš način stvoriti napetost i učiniti da te želi još više. Ovaj način ima i loše strane, a neki se tipovi ne vole natezati sa djevojkom, pa je potrebno procijeniti hoćeš li ga igranjem nedostupne djevojke zaintrigirati, ili odbiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara