Postani apsolutna božica seksa uz knjigu "Kako ga zaluditi u krevetu"

Foto: Press Profil

INDEX Rouge nagrađuje te novom hit knjigom "Kako ga zaluditi u krevetu -Vodič za ženu koja razmišlja kako muškarcu pružiti zadovoljstvo"! Tri čitateljice koje na wall naše Facebook stranice napišu svoj seksi trik za zavođenje muškaraca, dobit će primjerak knjige "Kako ga zaluditi u krevetu -Vodič za ženu koja razmišlja kako muškarcu pružiti zadovoljstvo". Požurite jer pobjednice proglašavamo u utorak 06.09.2011. točno u podne.

Spisateljica Siski Green godinama prikuplja najerotičnije muške misli i najskrivenije tajne iz intimnog života jačeg spola te odgovara na pitanja čitatelja časopisa Men's Health. Na temelju takvog iskustva napisala je poticajan, inspirativan i praktičan vodič za veće uživanje u ljubavnom životu, koji nudi jednostavna rješenja za najčešće intimne probleme te ideje za nova istraživanja i pristupe. Kako napominje autorica, ovaj vodič će vas oduševiti jer ćete saznati da vašeg partnera više zanima vaš orgazam nego vlastiti, začuditi informacijom da većina muškaraca može doživjeti orgazam bez ejakulacije ili uvrijediti činjenicom da svaki drugi muškarac glumi orgazam! Ali svakako će vas potaknuti da budete samouvjerenije, kreativnije i aktivnije dok uživate u seksu. Donosimo vam najzanimljivije ulomke iz ove superpopularne knjige:

Želite li zaista znati što muškarci misle o seksu?


U redu, pripremite se na:

Šok: većina muškaraca smatra da su vaše vještine oralnog seksa prilično loše;
Oduševljenje: većina muškaraca više je zainteresirana za vaš orgazam nego za svoj;
Razočaranje: jedna od općenitih muških fantazija jest seks s nekim drugim, a ne s vama, svojom partnericom;
Olakšanje: većina muškaraca misli da ste najviše seksi u trapericama koje vam jako dobro stoje i majici kratkih rukava;
Uvrijeđenost: jedan od dva muškarca glumi orgazam za vrijeme seksa;
Zaprepaštenost: vaš je muškarac sposoban doživjeti klimaks bez ejakulacije… više puta;
Neugodnost: muškarci se često samo prave da uživaju u okusu između vaših nogu;
Zaintrigiranost: vaše su oči ključ za najbolji oralni seks;
i ugodno iznenađenje: devet od deset muškaraca ne mari ako ste zaboravili obrijati noge.

Kako postati neodoljivom  

Muškarci su upravo kao taj linoleum na vašem kuhinjskom podu - postavite ih kako treba prvi put i oni će biti kako treba godinama. (Ponekad i mnogo dulje nego što to doista želite!) Ali, nemojte učiniti pogrešku i pomisliti kako se seks koji oduzima dah svodi samo na tehničke vještine, jer to nije točno. Iako je izrazito važna za poleći i linoleum i muškarca, dobra tehnika samo je jedan element koji treba uzeti u obzir (o ovome ću detaljno malo poslije) - ključno je i kako pristupate zadatku. Kao što postavljanje linoleuma zahtijeva nešto pripreme - ne možete ga samo baciti na pod u nadi da će se on sam već nekako izravnati i točno sjesti kako vi želite - tako je i s muškarcima. Način na koji ste ga odlučili zavesti ne samo da postavlja scenografiju, pružajući mu naznaku kakva bi ga zadovoljstva mogla očekivati, nego i vas dovodi u određeno stanje uma. I ako ste kao toliko mnogo žena u današnje vrijeme koje ne prakticiraju onoliko aktivnosti u krevetu koliko bi željele, ispravan pristup može rezultirati češćim seksom. Ova će vam knjiga pokazati i kako doći do seksa kada ga želite, s muškarcem s kojim ga želite.


Uzbuđenog je čovjeka dobro naći, ali dobrog je čovjeka mnogo teže prepoznati. Stoga, prije nego što se prebacite u stanje uma "zavođenje" pobrinite se da ciljate na pravog muškarca u pravo vrijeme.

Potražite muškarca koji dobro miriše


Muškarac čiji okus kod vas izaziva neodoljivi poriv da mu gurnete nos u vrat vjerojatno će vas vidjeti kao fizički privlačnu. A to je zato jer miris koristimo kako bismo provjerili ima li neka osoba onu genetsku strukturu koja bi je učinila dobrim partnerom za stvaranje potomstva. Nekoliko je istraživanja, objavljenih u časopisu New Scientist, koja otkrivaju kako odabiremo partnera mirisom, drugim riječima, više nas privlače osobe koje imaju drukčiji obrambeni sustav od našega - ako naš partner ima drukčiji set bolesti/zdravstvenih teškoća na koje je imun, to znači da će naš potomak biti zdraviji.

Potražite muškarca koji vam nalikuje

Zidar oženjen arhitekticom: to bi moglo zvučati kao savršeni par - "Ja ću projektirati, ti gradi!" - ali to vjerojatno neće biti uspješno sparivanje. Istraživanja pokazuju da kod muškaraca (i žena) postoji tendencija da budu s osobama koje su im nalik inteligencijom i izgledom, uz dijeljenje zajedničkih vrijednosti i podrijetla.

Kako izgledati neodoljivo novom muškarcu

Zbog izgleda vas pozovu na razgovor; zbog osobnosti vam daju posao. Tako se kaže, a to je doista točno kada je "pozicija" koju želite utemeljena na seksu. I žene i muškarci procjenjuju ljude na temelju njihova izgleda. Koliko god se borili protiv toga, naš je mozak ustrojen tako da stvara pretpostavke od onoga što vidimo. I to činimo brzo. Stoga ne bi trebalo iznenaditi otkriće da muškarci odluku žele li razgovarati s vama ili ne donose na temelju vašeg izgleda. Nije sve u tome, nećete naći frajera ako ste samo fizički privlačni, ali to vam svakako pruža više izgleda.

Istaknite ono što imate

Sophia Loren jednom je rekla da seksualnu privlačnost čini 50 posto onoga što imate i 50 posto onoga što ljudi misle da imate. Lako je njoj to reći, s njezinim seksi očima, bujnim grudima i bokovima, uskim strukom i širokim osmijehom, zar ne? Ali, razmislite o seksi ženama koje poznajete i raščlanite njihova obilježja - jesu li doista savršene? Vjerojatno nisu, mnogo je vjerojatnije da paket koji predstavljaju izgleda seksi - a to su njihov stav i osobnost u kombinaciji sa sposobnošću isticanja najboljih osobina.


Uložite malo truda

Naravno, možete očekivati da ćete muškarcu biti privlačni "takvi kakvi jeste" i da ne morate odijevati posebnu odjeću, šminkati se ili se ponašati na određeni način da biste ga osvojili. I dok prihvaćam kako nijedna žena ne bi trebala mijenjati osobnosti ili izgled radi nekog muškarca, nešto se može reći i o izgledu kada se nekome želite svidjeti.

Kad sam radila anketu za menshealth.co.uk pitajući muškarce u kakvoj su im odjeći djevojke najviše seksi, većina je odgovorila u trapericama i majici kratkih rukava…

Stvari koje frajeri ne kuže...

Traperice utaknute u čizme, haljine i suknje preko hlača, cipele s punom petom, suknja-hlače i bilo koji modni trend koji ne nudi očiglednu vizualnu prednost - drugim riječima, koji ne pokazuje više gole kože, ne naglašava vaše obline ili ne nadopunjava boju vaše kože… Njima to ništa ne znači. No ne biste trebali izbjegavati odijevati odjeću koju volite, ali nemojte od njega očekivati ni da će vas smatrati privlačnom zato što na sebi imate trendy odjevnu kombinaciju. Vjerojatno će ga zanimati imate li ogledalo kod kuće.

Što nosite ispod? - donosimo par citata stvarnih muškaraca:

"Ako bih bio na ljubavnom sastanku i otkrio kako ona nosi gaće za bakice? Mislim da mi to ne bi smetalo."

Push-up grudnjaci:  "Da ja imam grudi, sigurno bih se želio praviti važan s njima."

"Čipka koja grebe… to ne razumijem. Ali osjećaj svile je izvrstan!"

Ako su vas ovi ulomci zainteresirali,  požurite napisati svoje seksi savjete na našu "Facebook" stranicu i osvojite svoj vlastiti primjerak knjige "Kako ga zaluditi u krevetu".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara