Kako preboljeti prekid: Vivica Fox napravila "Hvala Bogu da sam te se riješila" zabavu

Foto: Glamour

VEĆINA žena s prekidom se pokušava snositi zatvarajući se u sobu i jedući ogromne količine slatkiša dok gledaju tužne romantične filmove, no glumica Vivica Fox pokazala nam je da se s ružnim prekidom možemo suočiti i na puno zabavniji način.

Umjesto da plače i sažalijeva sama sebe, nakon prekida s 19 godina mlađim zaručnikom Slimmom, Vivica je okupila svoje prijateljice i djeveruše koje su za nju organizirale super zabavnu "Thank God Viv Dodged a Bullet" zabavu. Vivica je na zabavi blistala od sreće i ponosa, a izgledala je zavodljivo u svijetloružičastoj svjetlucavoj mini haljini koja je pokazala da je seksi glumica još uvijek u super formi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na zabavi su se pjevale karaoke i plesalo do sitnih jutarnjih sati, a cure su glumičinoj novostečenoj slobodi nazdravljale prigodno nazvanim koktelima "On to the next" i Fawk The Ex.

Cure čule ste, idući put kad vam frendicu ostavi dečko, umjesto da ju sažalijevate, napravite malu zabavu u njezinu čast i pokažite joj koliko je divna i da je sretna što se riješila dečka koji nije za nju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara