Kako sabotiraš samu sebe svaki put kad završiš s groznim frajerom?

Kako sabotiraš samu sebe svaki put kad završiš s groznim frajerom?

Foto: Instagram

NEKE su žene uvjerene da im je jednostavno zapisano u zvijezdama da se za njih lijepe pogrešni frajeri. No, je li stvarno stvar u tome ili je krivica ipak na samoj ženi? Naravno, postoje iznimke i žene koje jednostavno imaju takvu karmu, ali ako konstantno privlačiš muškarce koji su po tvom sudu potpuni kreteni, vrlo je lako moguće da si sama kriva. Evo kako to radiš.

Prioritet ti je izgled
 
Naravno, bilo bi idealno da je pametan frajer s odličnim smislom za humor još i jako zgodan, ali upravo je inzistiranje na prekrasnom izgledu nešto što ženama često kvari šanse za upoznavanje stvarno dobrih muškaraca. Bolje je zavoljeti naizgled običnog frajera koji će nas osvojiti kvalitetama koje nemaju veze s izgledom, nego dopustiti da te vanjština toliko zavara da izgubiš interes za onim što je iznutra.
 
Biraš isti tip karaktera
 
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Bivši ti je bio kreten, a kao potencijalnog novog dečka ćeš odabrati nekoga tko samo drugačije izgleda, a ponaša se vrlo slično? Karakterne osobine ne mogu se sakriti, a ako si spremna zažmiriti i praviti se da ne vidiš uzorak ponašanja koji ti u prošlosti nije odgovarao, ne radiš si uslugu.
 
Preferiraš glasne frajere
 
Njihova privlačnost leži u sposobnosti da u kratkom vremenu zaokupe pozornost cijele prostorije, što je na prvu možda dobra karakteristika, ali ako padaš samo na takve frajere, svjesno ignoriraš one povučene koji ti se boje prići. Ne kažemo da su introvertirani muškarci uvijek bolji izbor, ali nemoj uvijek ići tamo kamo ide masa i možda ćeš imati više sreće.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara