Kakva elegancija! Glumica Ornela Vištica zablistala u tradicionalnoj vjenčanici

Kakva elegancija! Glumica Ornela Vištica zablistala u tradicionalnoj vjenčanici
Foto: Instagram

PRAVA je rijetkost vidjeti takvu haljinu.

Modni trendovi se mijenjaju iz dana u dan, a kada su u pitanju vjenčanja i savršene haljine za taj dan - još i brže.

Ako haljinu odaberete nekoliko mjeseci prije same razmjene zavjeta, velike su šanse da će vam se do dana "D" prestati sviđati i poželjet ćete neki potpuno drugi, novi model. No ako volite modu prošlih vremena, bit ćete na dobitku.

Prvi razlog za to je činjenica da se većina boji odstupanja od postojećih trendova i koliko god željeli biti drugačiji od drugih, ne žele na dan vlastitog vjenčanja dobiti etiketu "staromodnih". Drugi razlog, potpuno logično, šanse da su vaši gosti u posljednje vrijeme već vidjeli vjenčanicu poput vaše su minimalne. 

No tradicionalne modele haljina treba znati nositi, a glumica Ornela Vištica to sasvim sigurno zna.

Naime, pratiteljima na Instagramu je otkrila kako teku pripreme za snimanje serije "Pogrešan čovjek", u kojoj i ona odnedavno ima ulogu. Ako je vjerovati fotografijama, zagonetna Aleksandra, koju Vištica utjelovljuje, uskoro bi mogla stati pred oltar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

Satenska haljina istovremeno je decentna, ali i seksi, a zahvaljujući hrabrom dekolteu, jasno je da u ovakvoj haljini nitko ne može ostati neprimjetan. 

Baš kao što i priliči ovako efektnoj vjenčanici, vizažisti su se pobrinuli da glumičin make-up ne odskače od cijele priče pa su odabrali decentne nijanse. 

Iako nije riječ o pravom vjenčanju Ornele Vištice, složit ćete se, bila bi prelijepa mladenka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara