Kamera je sve snimila: Otac djeteta Khloe Kardashian uhvaćen u prevari

Kamera je sve snimila: Otac djeteta Khloe Kardashian uhvaćen u prevari

Foto: Instagram

SVE je snimila i kamera.
 
NBA košarkaš Tristan Thompson svjetsku je slavu stekao kada se u njega zaljubila jedna od sestara Kardashian, 33-godišnja Khloe koja bi svakog trena trebala roditi njihovo prvo dijete, i to djevojčicu.
 
A danas je svijetom počeo kružiti video od prošlog vikenda na kojem 27-godišnji košarkaš nježno šapuće te se grli i ljubi s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu, a s njome je kasnije završio i u hotelskoj sobi.
 
 
No to nije prvi put da je dotični snimljen u prevari. Naime, TMZ je u posjedu fotografija i videa na kojima se košarkaš ljubi s dvije djevojke, također u noćnom klubu, a to je bilo prije pola godine kada je Khloe bila trudna 3 mjeseca te svijet još tada nije znao da na svijet stiže još jedna Kardashian bebica.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlog vikenda košarkaša su u preljubu snimili posjetitelji kluba. "Bili su u većem društvu no čitavu se večer nisu odvajali jedno od drugoga. Svima je bilo jasno što se događa. Svi znamo tko je on. Pokušao se u jednom trenutku sakriti no nije uspio. Ne znamo jedino tko je djevojka no žao mi je Khloe. Svi smo mislili da je on dobar dečko", rekla je djevojka koja je snimila prevaru.
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

 
Istovremeno, Khloe je jučer objavila njihovu zajedničku sliku na Instagramu kao da je sve u najboljem redu, a zanimljivo jest i kako je svoju bivšu djevojku Tristan varao upravo s Khloe dok je ona bila trudna, a ostavio ju je prije rođenja sina Princea u prosincu 2016. godine kojeg ne spominje, zbog čega ga korisnici Instagrama često trolaju u komentarima.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara