Kate Middleton ponovila je jedan od svojih najljepših outfita

Kate Middleton ponovila je jedan od svojih najljepših outfita
Foto: Getty Images

RODILJNI dopust Kate Middleton službeno je završio prije tjedan dana, a otada se u javnosti pojavila dvaput i oba puta nosila je stare krpice.

Za prvi službeni izlazak nakon rođenja princa Louisa obukla je sive high-street hlače u kojima smo je vidjeli već nekoliko puta i svoje omiljene visoke smeđe čizme brenda Penelope Chilvers koje nosi već godinama, dok je jedini novi komad na njoj bila zelena jakna. Sada je prigoda bila nešto svečanija pa se odlučila za haljinu koju je također samo izvukla iz ormara. 

Kate je danas u pratnji svojeg supruga prisustvovala globalnom summitu o mentalnom zdravlju koji se ovaj tjedan održava u Londonu, a za tu je prigodu obukla ljubičastu haljinicu A-kroja dizajnerice Emilije Wickstead koju je upotpunila torbicom od krokodilske kože brenda Aspinal of London, salonkama u laskavoj nude nijansi i tankim lančićem.

Istu haljinu, a čini nam se i iste salonke, nosila je u srpnju prošle godine u zračnoj luci u Hamburgu, za vrijeme obiteljske turneje u Poljskoj i Njemačkoj.

U haljini svijetlo ljubičaste nijanse oba nas je puta oborila s nogu, a mnogi su ovo njeno izdanje izdvojili kao jedno od njenih najboljih pa je zaista imalo smisla i ponoviti ga. No Kate je i inače poznata po ponavljaju outfita, što je i jedan od razloga njene popularnosti. 
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara