Kendall Jenner ljubavnim pismom potaknula glasine o vezi s poznatim pjevačem

Kendall Jenner ljubavnim pismom potaknula glasine o vezi s poznatim pjevačem
Foto: Instagram

IAKO smo pretpostavljali da je Kendall i dalje u vezi s košarkašem Benom Simmonsom, čini se da se situacija promijenila. 

Unatoč tome što je u posljednje vrijeme najviše vremena provela upravo s Benom, činjenica je da je ovaj dvojac u otvorenoj vezi, što znači da ne isključuju mogućnost viđanja i s drugim osobama. 

Naime, Kendall je jučer na svojim Instagram storyjima podijelila fotografiju ljubavnog pisma u kojem stoji:

"Draga Kendall, možda smo miljama daleko jedno od drugog, no moja ljubav prema tebi jača je iz minute u minutu. Moj najdublji osjećaj za tebe je ljubav. Voljet ću te dok nas smrt ne rastavi. Trenutno me razdvojenost ubija, ali duboko u srcu znam da nas ništa ne može rastaviti. Mi smo ujedinjeni zauvijek, tijelom i dušom, i želim da znaš da te volim iz najdubljeg dijela svog srca."

Kendall je naravno zacrnila potpis, a njezini obožavatelji istog su trenutka pretpostavili da se radi o pjevaču Harryju Stylesu. Jedna obožavateljica je čak usporedila rukopise nekog Harryjevog zapisa i ovog pisma i zaključila da je riječ o nevjerojatno sličnom rukopisu. 

No budući da je Kendall sakrila potpis, ne možemo točno znati o kome je riječ. Možda je ipak pismo stiglo od Bena, s kojim je Kendall također u vezi na daljinu. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara