Kendall Jenner otkrila detalje svog prvog poljupca, a sretni klinac danas je pravi komad

Kendall Jenner otkrila detalje svog prvog poljupca, a sretni klinac danas je pravi komad

Foto: Instagram

SVI se sjećamo svog prvog poljupca.

Možda nam se on sad čini urnebesno smiješan, no činjenica je da su nam zbog njega tada bili leptirići u trbuhu, a upravo ga se zbog toga rado sjećamo.
 
A o njemu je ovih dana progovorila i slavna manekenka i nova Victoria's Secret anđelica Kendall Jenner.
 
 
"Tada sam bila peti razred i bila sam s prijateljicom Jessicom. Poljubac se dogodio s Chadom Wilcoxom, u kojeg sam bila dugo ludo zaljubljena. Zapravo sam bila opsjednuta njime", otkrila je Kendall na svojoj službenoj stranici.
 
Zanimljivo je i kako je njezina prijateljica Jessica bila također ludo zaljubljena u plavokosog dječaka pa su ga pozvale na kućno druženje, kako bi igrali popularnu igru "Istina ili izazov".
 
Kendall je otkrila i kako im je njezina mlađa sestra Kylie umalo upropastila namjere, jer je ušla u sobu te počela vikati: "Što to radite?!" Nakon toga ih je slijedila po cijeloj kući, sve dok nisu ušli u jedinu prostoriju na čijim vratima postoji brava, a to je kupaonica. Poljubac se tako dogodio u kadi, iza zavjesa.
 
 
Inače, Chad je sin glumačke zvijezde iz 70-ih i 80-ih, Larryja Wilcoxa, a nedavno se i on poslužio Instagramom, kako bi podijelio fotku iz mlađih dana s Kendall.
 
Iako Kendall danas može imati frajera kojeg poželi, tko zna, možda na kraju završi sa svojom ljubavi iz školskih dana, iako on trenutno ima djevojku, s kojom često objavljuje slike.
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara