Kendall Jenner pokazala gigantsku tetovažu zmije na stražnjici

Kendall Jenner pokazala gigantsku tetovažu zmije na stražnjici

Foto: Instagram

NOVA godina, novi angažmani.

Kendall Jenner prošle je godine dominirala modnim pistama i naslovnicama, a čini se kako ništa drugačije neće biti niti ove, jer je u prvih nekoliko dana 2017. godine, već zasjala na naslovnici slavnog časopisa V.

 

A video posted by V Magazine (@vmagazine) on

21-godišnja manekenka naslovnicu je snimila uz još nekoliko kolegica, a to su Joan Smalls, Amber Valetta, Lara Stone, Ellen Rosa i Carolyn Murphy, a tema siječanjskog izdanja časopisa bila su tijela i tetovaže. No, u pozadini svega toga su životni izbori svake od spomenutih ljepotica, koji odražavaju neku vrstu buntovništva za njih.

 

@Vmagazine's January issue by @mariotestino 😈

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on

Tako Kendall nije doista napravila pravu tetovažu gigantske zmije na stražnjici, nego je ona napravljena samo za potrebe snimanja, a manekenka je zasjala i sa znatno dužom kosom te dramatičnim smoke eyes make up-om, pritom pokazujući obline.

 

A video posted by Kendall (@kendalljenner) on

U intervjuu je izrazila svoje divljenje prema Rihanni te činjenici kako ona baš nikada ne griješi, kada je u pitanju moda, a priznala je i kako je piercing na bradavici napravila u buntovničkom razdoblju života, kada joj nije bilo nimalo lako.

 

A photo posted by Kendall (@kendalljenner) on


"Jako sam se bojala i boljelo je, no ne onako kako su mi drugi govorili da će boljeti", zaključila je smeđokosa ljepotica, za koju smo sigurne kako će i ovo biti njezina godina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara