Khloe otkrila razlog prekida s košarkašem Jamesom Hardenom: "Varao me!"

Khloe otkrila razlog prekida s košarkašem Jamesom Hardenom: "Varao me!"

Foto: Splash News, Instagram

A SVI su mislili kako je za prekid kriv Lamar.

Khloe Kardashian iza sebe je ostavila vrlo burnih godinu dana, a upravo se u tom razdoblju zaljubila i u košarkaša Jamesa Hardena.
 
Par je prekinuo nakon 8 mjeseci, ranije ovoga mjeseca, a svi su mislili kako je to zato što se lijepa Khloe vratila u zagrljaj svog bivšeg supruga Lamara Odoma, koji se odlično oporavlja, nakon što je u listopadu prošle godine pronađen na podu jednog bordela, u pijanom i drogiranom stanju.
 
 
Khloe je čitavo vrijeme bila uz njega, no paralelno je viđana i sa Jamesom u noćnim izlascima pa nikome nije bilo previše jasno što se tu događa. No, ona je sama rasvijetlila priču.
 
Naime, u najavi za novu epizodu njezinog showa "Kocktails with Khloe", sama je priznala kako je s NBA zvijezdom prekinula zato što ju je on prevario. Iako nije otkrila detalje prevare, priznala je kako je našla "primitke koji to dokazuju". 
 
 
Navodno je mladi košarkaš bio taj koji je forsirao monogamiju, a na kraju se pokazao kao prevarant. "Bila sam zadovoljna s time da naša veza bude opuštena. Puno se toga događalo u našim životima, a i on živi u Houstonu, ja u Los Angelesu. Rekla sam mu da bi bilo najbolje da idemo polako pa vidimo gdje će nas to odvesti. No, on je bio taj koji je htio više. On me tražio da budemo ekskluzivni i htio se obvezati", otkrila je.
 
No, šuška se i kako Khloe razmišlja o ponovnom pomirenju s bivšim suprugom, iako za to nema nikakve potvrde.  Iako ne kažemo ni kako je Lamar "cvijeće", nekako su nam uvijek bili jedan od omiljenih celebrity parova.
 
 
James se još uvijek nije očitovao u vezi ovakvih optužbi, a Khloe je odmor od burnog ljubavnog života potražila u teretani. Tako se nedavno pohvalila i sexy trbušnjacima, koji su najbolji dokaz da se trud itekako isplatio.
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara