Kim Kardashian u svojoj novoj make-up kolekciji ima ruž za svaku od vas

Kim Kardashian u svojoj novoj make-up kolekciji ima ruž za svaku od vas
Instagram

NAJPOZNATIJA starleta na svijetu, Kim Kardashian West, prije nešto više od godinu dana lansirala je vlastiti make-up brend KKW BEAUTY.

Zbog 112 milijuna pratitelja na Instagramu i planetarne popularnosti, za neke kolekcije njenog brenda postojala je i lista čekanja, a sve ostalo se rasproda u rekordnom roku. Nakon dvije palete highlightera i palete sjenila na kojima je surađivala s njezinim vizažistom, Crnogorcem Mariom Dedivanovićem, Kim nam je predstavila svoju prvu kolekciju ruževa i to u nude nijansama. Neutralne usne i naglašene oči njezin su zaštitni znak pa je ovo, možemo reći, očekivan potez.

 

Objavu dijeli KKWBEAUTY (@kkwbeauty)

Inače, ideja je bila napraviti ruž koji će idealno odgovarati svakom tenu i svakoj boji kože, kako je otkrila starleta na svojoj web stranici. Osim osam različitih nijansi ruževa, kolekcija će sadržavati i tri olovke za usne.

 

Objavu dijeli KKWBEAUTY (@kkwbeauty)

Kim nam je obećala kremastu i dugotrajnu formulu ruževa, a u to ćemo se moći uvjeriti tek nakon 8. lipnja, kada će ova kolekcija biti dostupna za kupovinu, na stranici kkwbeauty.com

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara